Karton Çanta

ücretsiz seri ilan sitesi

Reklam Yazısı Girin

optisyeninsesi

optisyeninsesi.com

optisyeninsesi

optisyeninsesi

optisyeninsesi

Ana sayfa
|
Kurum Ödemeleri
|
İletişim
|
Giriş
|
Üye Ol
|
Detaylı Bilgi
  
OPTİSYEN
 
BARKOD VE 2012 SGK SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ TOPLANTI
Kategori: Etkinlikler, HaberlerEklenme Tarihi: Ara 30th, 2011Ekleyen: optisyeninsesi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
392 izlenim
Share |
Haber baglantisi

MERSİN TİCARET ODASINDA UĞUR OPTİK MAKİNA’NIN KATKILARIYLA, YENİ SÖZLEŞME VE BARKOD UYGULAMALARI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAKTIR. 

Mesleki açıdan çok önemli bu toplantımıza tüm Başkanlarımız ve tüm meslektaşlarımızı davetlidir.

07.01.2012 MERSİN TİCARET ODASINDA UĞUR OPTİK MAKİNA’NIN KATKILARIYLA, YENİ SÖZLEŞME VE BARKOD UYGULAMALARI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

29.12.2011 tarihin de, SGK kurumun yeni optik sözleşme protokolü yayınlandı. Sözleşmede barkod uygulamasının 01.03.2012 tarihinde başlayacağı ilan edildi.

Adana, Osmaniye, Hatay, Mersindeki üyelerimiz ve konfederasyonumuza bağlı olan olmayan tüm Dernek başkanlarımız ve üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla, SGK bürokratlarımız Sayın Şükriye VURAL ve Sayın Reyhan Yalçın BOZKURT hanımında davet edildiği, Anadolu federasyonu başkanımız Taylan KÜÇÜKER ‘in de katılacağı bir toplantı tertip edilecektir.

Tüm sorularınızın cevap bulacağı, Mesleki açıdan çok önemli bu toplantımıza tüm meslektaşlarımız davetlidir.

Mersin Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği

Başkan Serkan YAKAN

 


İletişim için tıklayın
Yazarlarimiz ve son yazilari
Free Image Hosting At site
Editorun sectikleri
optisyeninsesi
Login